top of page
Keresés

Csakazértis Mese!!!

Kedves Barátaink!


Vegyes érzelmekkel jelentjük be, hogy a 2020. június 4-7. időre tervezett Hetedhét Hatvan Népmesefesztivált 2020. szeptember 10-13. között tervezzük megrendezni.

Nagyon reménykedünk, hogy a mindannyiunk életét felforgató járvány a nyár végére megoldódik és programunk a jelenlegi tartalomnak megfelelően megrendezésre kerülhet.


Nem titkolt célunk a fesztivállal felhívni a figyelmeteket a magyar népmesék csodálatos világára és az élőszavas mesemondásra.




A jó hír az aggodalomra okot adó időszakban, hogy mindannyian több

időt tudunk szentelni családunkra,

szeretteinkre.





A másik örömteli hír, hogy a technológia segítségével továbbra is kapcsolatban leszünk veletek és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a magyar népmesék és a (virtuális) élőszavas mesemondás végig veletek legyen, sőt mi több, elősegítsük, hogy ti is minél többen meséljetek!

S, hogy egy kis pozitív várakozásra is sarkalljunk benneteket, engedjétek meg, hogy megosszunk veletek néhány – ha nem is teljes- tervet, hogy mit is várhattok tőlünk szeptemberig!



1. Kérlek kövessétek a Meseszó Egyesület mesemondóinak Youtube csatornáját itt. Itt a korábbiakban elkezdettek szerint folyamatosan megosztjuk mesemondóink kedvenc meséit. Hallgassátok, nézzétek és meséljétek ezeket a kedvetekre.


2. Kövessétek a Népmesefesztivál blog bejegyzéseit itt. Blogunkban a fesztivál tartalmai mellett az alábbi új témák is fel fognak kerülni, hogy segítsük a népmesei, valamint a hagyományos kultúránk minél jobb megismerését. Mire számíthattok:

„Zsolti bácsi mesés könyvespolca” címmel hetente megosztunk egy-egy népmesés mesekönyv ajánlást. Ezzel is szeretnénk segíteni, hogy ti is megtaláljátok a kedvetekre való mesét.

„A pásztorkultúra titkai” címmel érdekes és izgalmas információkkal szolgálunk nektek a pásztorok életéről, kulturális hagyatékáról.


3. Lesz még rengeteg játék, kvíz értékes nyeremények...


Hamarosan elindítjuk a hírlevelünket, hogy azon keresztül is minél többen értesüljetek a népmesefesztivál programjai, a mesekönyvek ajánlásai és a pásztorkultúra titkairól.



Kövessetek továbbra is bennünket!

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page