top of page
Keresés

Ez a Ti érdemetek!

Önkéntes Oklevelet kapott a Hetedhét Hatvan NépmesefesztiválA Hetedhét Hatvan Népmese fesztivál 2021-ben azért csatlakozott az Önkéntesség Magyarországi Éve kezdeményezéshez, hogy reflektor- fénybe állítsa a temérdek önkéntes munkaórát, amit Ti, a fesztivál önkéntesei végeztek évről évre!
A rendezvényre látogató gyermekcsoportok és családok bármelyik helyszínre tévedtek, mindenütt találkozhattak Veletek, akik zöld kitűzővel büszkélkedve építettétek a sátrakat, pakoltátok a padokat, kísértétek az osztálykiránduló csoportokat, útba igazítottátok a mesemondó jurtát kereső családokat. Önkéntesen mondtatok számtalan népmesét, részt vettetek a szervező munka sűrűjében, végeztétek a közvéleménykutatást és segítettetek a nem túl népszerű rendrakásban is. A közös cél iránt elköteleződve egyre többen tapasztaljátok meg az önkéntesség ízét, ezen felül új barátságokkal és a közösség élményével gazdagodtok.


Az ÖMÉ célja a szakszerű önkéntesprogramok szaporodásának és fejlődésének a támogatása volt. Önkéntes csapatunk nevében ezúton köszönjük az ÖMÉ koordinátorainak a ránk fordított figyelmet!

Találkozzunk ugyanott 2022 júniusában!


Jelentkezz ezen a linken!


A Szervezők0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page