top of page
Keresés

"LEA KALAPPAL"!


Beke Pál nívódíjat kapott a Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál


 Harsonaszó kíséretében vehettük át a Magyar Fesztiválszövetség Beke Pál nívódíját a szövetség ünnepélyes díjátadóján a budapesti Utazás Kiállításon 2020. február 27-én.

A Beke Pál művelődésszervező nevét viselő díjjal a minősített fesztiválok létrejöttét megelőző, hónapokig tartó áldozatos és kitartó munkára hívja fel a figyelmet az országos szintű szakmai szövetség.

A szervezet Elnöksége a 2019-ben minősítésben részesülő fesztiválok köréből az alábbiakat részesítette ebben az elismerésben:


Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál | Héttorony Fesztivál | Ördögkatlan |Szekszárdi Szüreti Napok |Tartóshullám / MEDIAWAVE Nemzetközi Film és Zenei Együttlét Fesztivál


A díjazott fesztiválok szervezői a tanúsítvány mellett átvették Szurdi Éva - Lea kalappal című kerámiaszobor alkotását is.

A Hetedhét Hatvan Népmesefesztivált Pintér Zsolt fesztivál főszervező és Valló Ede, a hatvani Grassalkovich Művelődési Ház igazgatója képviselte az eseményen.A Népmesefesztivált a szövetség elnöke, Márta István méltatta az alábbiak szerint:


"Kétségkívül egy egyedi kezdeményezés a folklórfesztiválok körében, amely sikeresen alkalmazza a mesemondás szórakoztató és tanító szerepét, hogy a népi kultúra és hagyományok minél szélesebb körben eljussanak a közönséghez."


Ezúton is köszönjük minden egyes közreműködőnek, önkéntesnek és támogató szervezetnek, akik hozzájárultak a kiemelkedő eredmény eléréséhez.


Ha te is szívesen csatlakoznál a népmesefesztivál szervezőihez, jelentkezz Önkéntesnek ezen a linken.


Ha többet szeretnél megtudni a Népmesefesztivál idei évi programjáról vagy jelentkezni szeretnél a "Korán ébredő" jegyekre kattints ide!0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commenti


bottom of page