top of page
Keresés

Mi fán terem a Népmesefesztivál?

Nem hallottál még a Hetedhét Hatvan Népmesefesztiválról?


A Népmesefesztivál egy olyan egyedi folklórfesztivál, amelyet mesemondók szerveznek a magyar népmesék és az élőszavas mesemondás népszerűsítéséért.



Mikor és hol?


A fesztivál idén (2020) az 5. alkalommal kerül megrendezésre a hatvani Grassalkovich Kastély díszkertjében június 4-7 között.


“Kiváló kikapcsolódás mindenkinek 2-99 évig!”

Mit érdemes még tudnom?


Az Öt éves évforduló programját úgy raktuk össze, hogy abban megjelenek azok a kiváló előadók, akik már az elmúlt években színvonalas előadásukkal segítettek a Népmesefesztivál létrejöttét, népszerűségét. Természetesen a fejlődés nem áll meg, és a korábban jól működő programok mellé sok érdekes újdonság is társulni fog. (részletes program itt)

2020-ban a fesztivál témája a pásztorkultúra és kiemelt vendégek a Magyarországon még ma is élő pásztorok. Szeretnénk, ha résztvevőink minél jobban megismernék a magyar pásztorkultúrát annak zenei, táncos, gasztro és népmesei örökségét.



Kövess bennünket!


Kövesd oldalunkat (itt) mert júniusig sok érdekes információt megosztunk annak érdekében, hogy fesztivál pásztortudás tesztjén minél jobban tudjatok szerepelni. Ígérem értékes nyereményeket sorsolunk ki.


Regisztrálj a "Korán ébredő jegyekre (early bird) itt!

Pinter Zsolt (Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál főszervező)

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page